Annet Wind in het zonnetje gezet

Op de laatste tweedaagse kreeg Annet Wind eindelijk het felbegeerde beeldje. De Ragnhild Vrijaldenhoven Haitsma prijs is in het leven geroepen om een kaderarts te eren, die het afgelopen jaar veel gedaan heeft voor de ouderengeneeskunde in de eerste lijn. Annet heeft deze prijs eigenlijk al drie keer dubbel en dwars verdiend met haar verdiensten in de kaderopleiding, landelijk, in haar regio en in het Laego bestuur. Nu ze afscheid nam van het bestuur namen we de kans om haar te huldigen.

Wat is Annet een geweldig boegbeeld voor de ouderenzorg. Veel van haar concepten en manieren van denken zijn voor de huidige generatie van kaderartsen vanzelfsprekend en onmisbaar geworden. Annet blijft gelukkig bezig met ouderenzorg en ons bijstaan. Dat is bijvoorbeeld te merken aan de nieuwste visie van Laego waar ze ook weer bij betrokken is.

Hier links de winnaars van de RVH-prijs op een rij vlnr: Brenda Ott 2017, Frank Guldemond 2018, Annet Wind 2020, Marjolein van der Pol 2019 en Shanti Brandon 2016

Wie o wie krijgt het beeldje na Annet?

Meld jezelf of een collega aan.

Mail naar info@laego.nl

Website Ragnhild Vrijaldenhoven

januari 2021