Even voorstellen

Na ruim een jaar zelf ploeteren mag het bestuur zich gelukkig prijzen met de secretariële ondersteuning van Gitta Junius. Ze stelt zich aan u voor.

Beste Laego leden,

Ik ondersteun, sinds september dit jaar, het Laego-bestuur met secretariële werkzaamheden. Zoals het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de Laego-mailbox en communicatie met de leden. En dus zullen jullie zo nu en dan mijn naam voorbij zien komen in correspondentie of op de site. Een goede reden om me even aan jullie voor te stellen.

Ik ben Gitta Junius en ik ben ruim 25 jaar werkzaam als secretaresse. Ik heb gewerkt in veel verschillende functies en in evenzoveel branches. Hierdoor weet ik inmiddels heel goed waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en wat ik beter aan een ander over kan laten. Met deze kennis en mijn werkervaring was ik er in maart dit jaar klaar voor om te beginnen als ZZP-secretaresse. Ik werk nu onder de naam GJ Office Support en ik ondersteun inmiddels enkele besturen en kleine organisaties met voorkomende secretariële taken. Precies zoals ik het voor ogen had toen ik deze stap zette.

Ik woon in Wijhe, ben getrouwd met Gijs (specialist ouderengeneeskunde en kaderarts) en samen hebben we ons huis gevuld met drie katten en een hond. Ik houd erg veel van wandelen, lezen en tuinieren. En natuurlijk houd ik van gezelligheid; een feestje of een gezellige avond met vrienden of familie. Ik kijk enorm uit naar het post-corona tijdperk. Net als jullie allemaal vast zullen doen. Het lijkt me leuk om jullie dan ook een keer live te ontmoeten tijdens een tweedaagse.

januari 2021