Laego Academy; onmisbaar voor onze kaderopdracht

Kijkend naar de nieuwe inbreng in de Laego academy, beseffen we weer hoe mooi breed onze kaderopdracht is. We geven niet alleen nascholing voor medische professionals, maar ook voor mantelzorgers, ouderen zelf, welzijnswerk enz. Het gaat ook over een variëteit aan thema’s die over de hele mens gaan: van mondzorg tot pillen en van eenzaamheid tot de noodzaak van wel of niet behandelen, met of zonder dwang. Het kan ook gaan over organisatie en financiering.  

Door de coronapandemie is een aantal nascholingscycli veranderd: er zijn fysieke inhaalsprinten in mei, juni en september en een deel is veranderd naar webinar.

Goed werk heeft volgens Steven Covey van The 8th Habit als kenmerk dat je er als geheel mens positief bij betrokken bent; the body; to live, the mind; to learn, the heart; to love, the spirit: to leave a legacy. Daarom is een enthousiaste overdracht van kennis zo belangrijk!

Vergeet je niet je noeste arbeid te uploaden in de Laego academy?