Evaluatie Laego tweedaagse 2023

Direct na de tweedaagse hebben we alle deelnemers een evaluatieformulier toegestuurd. Bijna 70% van de deelnemers heeft deze ingevuld, geweldig bedankt hiervoor! Graag delen we de resultaten even met jullie, in vogelvlucht.

De deelnemers beoordeelden de tweedaagse als geheel met een 7,5 en 87% vond het een zinvol congres. De kwaliteit van de workshops kreeg een 7, de workshop over ethische dilemma’s door Rozemarijn van Bruchem-Visser was verreweg favoriet. Fijn dat ook ons gesprek met de aanwezige leden over de implementatie van de Handreiking kwetsbare ouderen positief is ontvangen (dit onderdeel kreeg een 8).

Veel respondenten hebben even de tijd genomen om toe te lichten waarom ze wel of niet tevreden waren. Deze input is bijzonder waardevol en we zullen deze meenemen naar de organisatie van de Laego tweedaagse 2024. Het meest opvallende wat uit al deze toelichtingen naar voren kwam is dat iedereen vooral het netwerken en ontmoeten erg belangrijk heeft gevonden en hier ook erg van genoten heeft.