Kaderopleiding

Afgelopen maart rondden 18 kaderartsen de opleiding met goed gevolg af. Het was een feestelijke bijeenkomst. De groepsbegeleiders Yvonne en Clara lopen zich nu warm om a.s. september met een nieuwe groep te starten voor onze 2-jarige opleiding. Er zijn al 14 mensen die zich hebben ingeschreven.

Voor de werving hebben we een nieuw filmpje gemaakt, zie onder dit bericht. Deel dit gerust in uw netwerk. 

Geïnteresseerden kunnen altijd contact leggen via Boerhaave.

We zijn zeker nog op zoek naar gemotiveerde deelnemers. Op dit moment is er nog een leergang 2022 bezig met maar liefst 24 deelnemers. Dit levert veel dynamiek en inspirerende interactie op. Overigens zal de afstudeerdatum van deze groep vrijdag 8 december zijn. Afgelopen week vond onze jaarlijkse teamdag plaats en zijn er weer mooie ideeën ontstaan over hoe we als kaderopleiding de voorlopers van de toekomstige ouderenzorg het beste kunnen toerusten. In elk geval door zelf ook voortdurend te werken aan innovatie.