Veranderingen Laego bestuur

Er hebben enkele wijzigingen in het bestuur van Laego plaatsgevonden.

Herman Wisselink heeft na bijna 10 jaar bestuurslid te zijn geweest, besloten te stoppen als penningmeester van Laego. Zijn functie in het bestuur wordt overgenomen door Anda Adolphs, SO en kaderarts in opleiding. Tony Poot legt zijn werkzaamheden als coördinator van de kaderopleiding neer en stopt daarmee ook als bestuurslid van Laego. Zijn taken als coördinator van de kaderopleiding en functie in het bestuur worden overgenomen door Susanne de Kort. Brenda Ott heeft tijdens de tweedaagse de functie van voorzitter overgenomen van Arno Karstens. Arno blijft als algemeen bestuurslid in het bestuur van Laego. We zijn Herman en Tony heel dankbaar voor alle werkzaamheden die zij voor het Laego bestuur hebben verricht.

Onze nieuwe bestuursleden stellen zich graag even voor:

SUSANNE DE KORT

Het gebeurde op de afgelopen Laego tweedaagse. Ik was nog maar net terug van een fantastische drie maanden werken als SO op Bonaire en voelde me thuiskomen tussen zoveel bekende en bevlogen collega’s. Toen Tony vroeg of ik het stokje wilde overnemen antwoordde ik dan ook volmondig met ja. Ik vind het een eer om coördinator te mogen zijn van de kaderopleiding en wil als bestuurslid graag de verbinding leggen. De foto die ik heb uitgekozen symboliseert ons werkveld. Een oud vak in nieuwe context en kwetsbare ouderen die ook niet meer zijn wat ze waren. Altijd samen in beweging! 

ANDA ADOLPHS

Ik ben een sneltrein ingestapt en dat bevalt me tot nu toe bijzonder goed. Deze trein rijdt in een sneltreinvaart dwars door de eerstelijns wereld van huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde, welke ik me steeds meer eigen maak. Als ‘recent’ afgestudeerd specialist ouderengeneeskunde ben ik op dit moment nog bezig met de kaderopleiding. Ondanks dat ik eigenlijk nog niet ben afgestudeerd, heb ik nu al veel zin om als (aspirant) bestuurslid aan de slag te gaan om samen met jullie de eerstelijns ouderenzorg verder te professionaliseren. 

Het bestuur van Laego heeft als taak om de kaderartsen ouderengeneeskunde te vertegenwoordigen. Daarom horen graag wat er onder jullie leeft, waar je tegenaan loopt en welke vragen er zijn. Jullie kunnen hiervoor een mail naar Gitta sturen via: info@laego.nl.

Ook willen we graag bijhouden welke leden actief zijn in landelijke werkgroepen op het gebied van ouderengeneeskunde. Hierover ontvangt Gitta graag een bericht. Dank alvast!