Evaluatie Laego Tweedaagse (L2D) 2024

Iets meer dan de helft van onze 190 leden hebben de Laego Tweedaagse 2024 bezocht. Verder was ook de voltallige groep van de kaderopleiding aangemeld, dit maakte dat we in totaal 122 bezoekers mochten ontvangen. De groep was gelijk verdeeld in SO’s en HA’s.

Van al deze bezoekers hebben 77 personen de tijd genomen om het evaluatieformulier in te vullen. Grote dank hiervoor! Hieronder wat highlights:

Een goed programma!

Jullie algemene beoordeling was een 8,2. Voor ruim 87% voldeed het aan de verwachtingen en voor 94% was het een zinvol congres. De leerpunten blijken, net als andere jaren, heel verschillend. Dit maakt maar duidelijk dat het aanbod voldoende variatie bood om voor alle deelnemers iets te betekenen.

De presentaties en workshops – als geheel – hebben jullie beoordeeld met een 7,9. De top 3:

  1. 8,5: Klimaat en veroudering, hoe gaan we ermee om? door Anne Roosendaal
  2. 8,1: Duurzaam dokteren (hoe houden we de moed erin)/ zelfzorg door Angelique van Dam
  3. 8,0: Duurzaam medicatiegebruik door Tasja de Koning

(Deze en alle andere presentaties zijn te vinden op Haweb)

De meeste inhoudelijk reacties op het programma waren erg positief, niet zelden zeer lovend.

Hielden we jullie goed op de hoogte?

De communicatie vooraf werd beoordeeld met een 7,7. Een aantal keer is gevraagd om het toesturen van een deelnemerslijst; i.v.m. de AVG is dit niet langer (zonder meer) mogelijk. Alle feedback over dit onderwerp nemen we mee naar volgende editie(s).

Hoe deed Woudschoten het?

De locatie kreeg een 8,2. Allemaal positieve reacties, afgezien van enkele vermeldingen van lange rijen bij het lunchbuffet. We geven dit door aan Woudschoten. De keuze voor het vegetarische diner is ook in goede aarde gevallen. Sommigen hadden graag een keuze gewild maar het werd gelukkig voor niemand een negatieve beleving.

In het kort

De Laego Tweedaagse 2024 was een succes! Alle lof gaat naar de voorbereidingsgroep Noord-Holland Zuid/ Zuid-Holland Noord.

Alle feedback m.b.t. de praktische kant van de L2D zullen we verwerken in het draaiboek voor de volgende groep en zo meenemen naar toekomstige edities van de Laego Tweedaagse.

Hartelijk dank dat jullie de moeite hebben genomen om de evaluatie in te vullen!