Scouts gevraagd voor de kaderopleiding

Als kader(huis)arts weet u als geen ander waar de kaderopleiding geïntegreerde eerstelijns ouderengeneeskunde (KO-GEO) aan kan bijdragen. Vaak werkt deze postacademische en interprofessionele opleiding als een vliegwiel voor artsen met een hart voor de oudere medemens. Waarschijnlijk bent u in uw werkveld de beste talentherkenner en tipt u een collega voor onze opleiding. 

Waarom?

De zorg voor ouderen in de eerstelijn is complex. De toegenomen kwetsbaarheid van ouderen met vaak meervoudige problematiek (medisch, psychisch, sociaal, maatschappelijk) maakt eerstelijns ouderengeneeskunde tot een uitdaging en vraagt om ambassadeurs en innovators. Hierbij is samenwerking en leiderschap onmisbaar. De KO-GEO biedt ruimte om al deze competenties verder te ontwikkelen.

Praktisch

In september dit jaar gaan we weer van start met een enthousiaste groep huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. De opleiding wordt in een periode van twee jaar gegeven op 20 onderwijsdagen. Er worden eendaagse en meerdaagse sessies aangeboden op een inspirerende, centraal in het land gelegen locatie. Zie ook de website voor meer informatie: Kaderopleiding Geïntegreerde Eerstelijns Ouderengeneeskunde | LUMC.

Inschrijven kan d.m.v. een korte e-mail aan Martine de Niet via M.de_Niet-Robbers@lumc.nl

 Actie: Rugzak cadeau

Voor wie bij de Laego tweedaagse was, is de actie al bekend. Speciaal voor kaderartsen die een deelnemer aandragen hebben we als blijk van waardering een rugzak (ook als fietstas te gebruiken) cadeau! Deze actie geldt t/m 30 juni 2024. Jullie ontvangen beiden de rugzak wanneer de nieuwe deelnemer bij aanmelding uw naam als voordrager noemt in de mail.